Entreprenør

​​Alt inden for hoved-, total- & fagentrepriser.

      Isolering

​​Vi har mange års erfaring med isolering.

      Service

​​Vi sætter en stor ære i at levere god service.

Få det hjem du drømmer om en tilbygning til hus

Lad HHS BYG ApS bygge din nye tilbygning

Drømmer du om at få lavet en tilbygning til hus, sommerhus, eller måske er familien vokset, og du har derfor nu brug for mere plads? Hvis ja, så er du kommet til helt rigtige sted. Hos HHS BYG ApS udfører vi til- og ombygning af hus for private boligejere i Roskilde, Holbæk, Køge og omegn.

Udover det tilbyder vi også vores hjælp ved hoved – total og fagentrepriser. Vi har mange projekter og tilbygninger bag os, og vi ved derfor helt præcist, hvordan man på professionelvis håndterer sådan et projekt. Vælger du en totalløsning hos os, bliver du tildelt en enkelt kontaktperson, og resten af arbejdet klarer vi.

Mange års erfaring i branchen

Hos HHS BYG ApS har vi mange års erfaring inden for tømrerfaget. Alt vores personale er faguddannet, og lægger alle en stor ære i, at levere god service til vores kunder. Vi har et utal af opgaver bag os, og vi tør derfor godt sige, at vi med garanti også godt kan klare din.

En tilbygning til hus kan indebære mange ting, og vores kunder har alle forskellige ønsker og behov, og det ønsker vi naturligvis hos HHS BYG ApS at tilgodese. Derfor kan en tilbygning til hus hos os også indebære:

  • ​Ny garage
  • ​Ny Carport
  • ​Ny udestue

Hvad koster en tilbygning til hus?

Vores priser på en tilbygning til hus varierer alt efter opgavens omfang og størrelse. Faktorer som vand, isolering og elektricitet er alt sammen noget, som har indflydelse på dette. Har du allerede et bestemt budget til din tilbygning, og er du i tvivl om det er realistisk, så tager vi meget gerne en snak med dig. Når vi ved mere om din opgave, kan vi beregne et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris til dig.

Kontakt os og hør mere om tilbygning til hus

Hvis du sidder med nogle spørgsmål angående tilbygning til hus, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte os. Derudover er du også meget velkommen til, at komme forbi til en snak om dine ønsker og drømme. Vi besvarer enhver henvendelse hurtigst muligt, og som sagt udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på netop din tilbygning til hus.

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Vi tilbyder også

Send en forespørgsel her

Udfyld formularen herunder og jeg vil tage kontakt angående dit projekt

 
 
Upload billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Er du interesseret?

Er du interesseret i et uforpligtende byggetilbud?

Gennem tæt dialog og kundebesøg sikrer vi konkurrencedygtige priser og holdbare løsninger.

Du kan trygt ringe til os på nummeret herover eller sende os en mail på hhs@hhsbyg.dk. Vi vil med glæde byde på opgaven og vise dig, hvordan vi arbejder med træ, når du skal bygge nyt eller renovere gamle og slidte facader eller konstruktioner.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du nogle spørgsmål eller
​ønsker du at høre mere ?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HHS BYG ApS

Søndre mellemvej 8- port 3, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 29636141

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.