Entreprenør

​​Alt inden for hoved-, total- & fagentrepriser.

      Isolering

​​Vi har mange års erfaring med isolering.

      Service

​​Vi sætter en stor ære i at levere god service.

Døre til alle typer ejendomme og formål

Få professionel hjælp til udskiftning af døre

Er det blevet tid til at få skiftet dørene i hjemmet eller på arbejdspladsen, og leder du i den forbindelse efter en virksomhed, der kan hjælpe dig med udskiftningen? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos HHS BYG ApS tilbyder vi blandt andet udskiftning og montering af døre til alle typer ejendomme og formål. Vi varetager både opgaver for private boligejere og en række forskellige former for erhvervskunder.

Dørløsninger fra SWEEDOOR

Vi tilbyder smarte dørløsninger fra SWEEDOOR, som ikke kun tilføjer en flot finish til din bolig eller dine erhvervslokaler, men som også kan være med til at sænke dit energiforbrug. Der kan nemlig være meget stor forskel på, hvor meget varme og kulde der kan løbe igennem døren – den såkaldte U-værdi.

Jo lavere U-værdi døren har, desto bedre vil dens isoleringsevne også være. Vi monterer døre fra SWEEDOOR, som har en rigtig god U-værdi, så du har en mulighed for at minimere dit energiforbrug i forbindelse med, at du udskifter dørene.

Den ideelle indendørs temperatur er på 20-21 grader. En tommelfingerregel er, at for hver ekstra grad du skal opvarme et rum, så koster det i gennemsnit ca. 5 % ekstra. Det kan således hurtigt blive dyrt, hvis varmen suser lige ud gennem døren.

Gå efter en lav U-værdi

Hvis du skal have udskiftet en dør i dit hjem, så anbefaler vi, at du går efter den lavest mulige U-værdi, så den er så godt isoleret som muligt. Udskifter du en ældre dør, vil den typisk have en væsentlig højere U-værdi end den nye, og du kan dermed spare mange penge løbende på dit varmeforbrug ved at udskifte døren.

Kontakt os og hør mere om vores døre til enhver type ejendom

Du er velkommen til at kontakte os med henblik på at indhente yderligere information om vores døre til alle typer ejendomme og formål fra SWEEDOOR, eller hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med U-værdien. 

Send en forespørgsel her

Udfyld formularen herunder og jeg vil tage kontakt angående dit projekt

 
 
Upload billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Er du interesseret?

Er du interesseret i et uforpligtende byggetilbud?

Gennem tæt dialog og kundebesøg sikrer vi konkurrencedygtige priser og holdbare løsninger.

Du kan trygt ringe til os på nummeret herover eller sende os en mail på hhs@hhsbyg.dk. Vi vil med glæde byde på opgaven og vise dig, hvordan vi arbejder med træ, når du skal bygge nyt eller renovere gamle og slidte facader eller konstruktioner.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du nogle spørgsmål eller
​ønsker du at høre mere ?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HHS BYG ApS

Søndre mellemvej 8- port 3, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 29636141

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.