Entreprenør

​​Alt inden for hoved-, total- & fagentrepriser.

      Isolering

​​Vi har mange års erfaring med isolering.

      Service

​​Vi sætter en stor ære i at levere god service.

Få professionel hjælp til energioptimering​ hos os

Energirenovering med passion

Har du brug for energirådgivning, eller går du med drømmen om at energioptimere din bolig? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. I samarbejde med Betterhome hjælper hos HHS BYG ApS private boligejere i Roskilde, Holbæk, Køge og omegn med energioptimering. Så hvis du gerne vil nedsætte dit energiforbrug, samt reducere dine energiomkostninger, er vi de helt rigtige at kontakte.

Som Partner i Betterhome konceptet har HHS BYG ApS uanet muligheder for at trække på alt den ekspertviden der findes, takket være 4 af de største spillere på markedet inden for energioptimering.

Vi er meget stolte over at være en del af dette univers, og har nu muligheden for at kunne energirenovere med den passion der driver os. Klik på BetterHome Logoet og indtast din adresse samt dit årlige energiforbrug, også har du med få klik et overblik over dine muligheder for energioptimering.

Klik på BetterHome Logoet og tast din adresse samt dit årlige energiforbrug ind. Og med få klik har dine muligheder​

Få energisparetilskud fra HHS BYG ApS og SEAS-NVE

Energivejlederen indleder nu samarbejde med energiselskabet SEAS-NVE om energisparetilskud. Det betyder, at alle, som energiforbedrer deres bolig med hjælp fra vores medlemmer, kan få et tilskud til finansieringen. Tilskuddets størrelse afhænger af hvor meget energi, der kan spares. Tilskuddet kan være op til 9 % af den samlede investering.

Som kunde behøver man ikke selv at gøre noget for at få tilskud. Vores medlemmer klarer det hele. Først vurderes forholdene i den pågældende bolig. Dernæst beregnes tilskuddet på SEAS-NVE's indberetningsportal og fremgår af tilbuddet. Hvis man vælger at modtage tilskud, overdrager man samtidig retten til energibesparelsen til SEAS-NVE. Den kan derfor ikke sælges til anden side på et senere tidspunkt.

Forbrugerne bliver konstant bombarderet med budskaber om klimaforandringer og behov for handling. Men nu er Energivejlederen og SEAS-NVE gået et stort skridt videre ved at sætte et konkret økonomisk tilskud bag opfordringen til at spare energi. Vi tror, den korteste vej til handling går via forbrugerens pengepung, siger Unnur Bisgaard, energirådgiver hos SEAS-NVE.​

Kontakt os og hør mere om energioptimering

Har du nogle spørgsmål til energirådgivning, eller vil du gerne høre mere om dine muligheder for energirenovering, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer enhver henvendelse, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud og god pris på energioptimering i dit hjem.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Vi tilbyder også

Info om energibesparelser

Læs mere om ordningen på www.seas-nve.dk/besparelser.​​

energilogo-stor

Send en forespørgsel her

Udfyld formularen herunder og jeg vil tage kontakt angående dit projekt

 
 
Upload billeder
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Er du interesseret?

Er du interesseret i et uforpligtende byggetilbud?

Gennem tæt dialog og kundebesøg sikrer vi konkurrencedygtige priser og holdbare løsninger.

Du kan trygt ringe til os på nummeret herover eller sende os en mail på hhs@hhsbyg.dk. Vi vil med glæde byde på opgaven og vise dig, hvordan vi arbejder med træ, når du skal bygge nyt eller renovere gamle og slidte facader eller konstruktioner.

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du nogle spørgsmål eller
​ønsker du at høre mere ?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

HHS BYG ApS

Søndre mellemvej 8- port 3, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

CVR-nummer: 29636141

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.