Entreprenør

Alt inden for hoved-, total- & fagentrepriser

Isolering

Vi har mange års erfaring inden for isolering

Service

Vi sætter en ære i at levere god service

    

Som Partner i Betterhome konseptet har HHS BYG ApS uanet muligheder for at trække på alt den ekspert viden der findes, takket være de 4 største spillere på markedet.

Vi er meget stolte over at være en del af dette univers, og har nu muligheden for at kunne energirenovere med den passion der driver os.

Klik på BetterHome Logoet og tast din adresse samt dit årlige energiforbrug ind.Og med få klik har dine muligheder

På gensyn ;-)

  

Få energisparetilskud fra HHS BYG ApS og SEAS-NVE

Energivejlederen indleder nu samarbejde med energiselskabet SEAS-NVE om energisparetilskud. Det betyder, at alle, som energiforbedrer deres bolig med hjælp fra vores medlemmer, kan få et tilskud til finansieringen.

Tilskuddets størrelse afhænger af hvor meget energi, der kan spares. Tilskuddet kan være op til 9 % af den samlede investering.

Som kunde behøver man ikke selv at gøre noget for at få tilskud. Vores medlemmer klarer det hele. Først vurderes forholdene i den pågældende bolig. Dernæst beregnes tilskuddet på SEAS-NVE's indberetningsportal og fremgår af tilbuddet.

Hvis man vælger at modtage tilskud, overdrager man samtidig retten til energibesparelsen til SEAS-NVE. Den kan derfor ikke sælges til anden side på et senere tidspunkt.

 

- Forbrugerne bliver konstant bombarderet med budskaber om klimaforandringer og behov for handling. Men nu er Energivejlederen og SEAS-NVE gået et stort skridt videre ved at sætte et konkret økonomisk tilskud bag opfordringen til at spare energi. Vi tror, den korteste vej til handling går via forbrugerens pengepung, siger Unnur Bisgaard, energirådgiver hos SEAS-NVE.

 

Læs mere om ordningen på www.seas-nve.dk/besparelser.

 

 

Kontakt os


HHS BYG ApS
Søndre Mellemvej 8- port 3
4000 Roskilde

(+45) 24 20 20 60
hhs@hhsbyg.dk